20 کشور برتر جهان برای گردشگری غذایی

ویژه - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷

مسلماً برای هر کسی بهترین آشپز دنیا مادر اوست. اما اگر بخواهید غذایی متفاوت با دستپخت مادر (که مسلماً بهتر از آن نخواهد بود) را امتحان کنید، این مقاله به درد شما می‌خورد.


وقتی خارج از کشور هستید، نیاز به راهنمایی دارید که شما را در جهان طعم‌ها و بوهای متفاوت به غذای مطبوعتان برساند. در این مقاله علاوه بر معرفی بهترین مقاصد گردشگری غذایی، به شما خواهیم آموخت که چطور محتویات بشقاب غذای سفارشی خود را بشناسید. پرطرفدارترین خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها کدام هستند و چیزهایی که باید از آنها پرهیز کنید تا سفرتان به خطر نیافتد.


بهترین مقاصد گردشگری غذایی کدام کشورها هستند؟ زیاد هیجان زده نشوید این یک فهرست امتیازدهی نیست، ما فقط مجموعه‌ای از مقصدهای لذیذ را برای شما جمع کرده‌ایم. 



ویتنام


خمیر میگو، سس ماهی، برنج، گیاهان معطر، ریحان تایلندی، میوه و سبزیجات مواد اصلی غذاهای ویتنامی را تشکیل می‌دهند. ویتنام، بر خلاف دیگر کشورهای آسیایی، یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی منطقه را دارد.


Goi Cuon: رول اسپرینگ با محتویات گشنیز، سبزیجات، گوشت قرمز، میگو یا خرچنگ خرد شده
Banh mi: ساندویچ سبزیجات، املت و افزودنی‌های مختلف دیگر
Banh Xeo: پن کیک ویتنامی
Pho: سوپ نودل



یونان


به طور کلی منوی متنوعی، از انواع سالادها گرفته تا غذاهای گرم و از شیرینی‌ها تا انواع سوپ، پیش رو دارید. اگر غذایی سنتی، ارزان و سریع می‌خواهید، حتماً سوولاکی، غذای اصیل یونانی را امتحان کنید. این غذای اصیل یونانی یک فست فود است که در خیابان و تقریبا در همه مغازه‌ها یافت می‌شود. این غذا را در سرتاسر کشور می‌توانید بیابید. اگر آنقدر خوش‌شانس بودید که به یک میهمانی خانگی یونانی دعوت شوید، موساکا (غذایی با بادمجان یا سیب زمینی) خانگی غذایی فوق‌العاده است.


سالاد یونانی: در بونان به آن فقط «سالاد» می‌گویند.
Souvlaki: کباب گوشت طعم‌دار شده با سس
موزاکا: غذایی بر مبنای بادمجان یا سیب‌زمینی، حتماً امتحان کنید.



ایتالیا


صحبت کردن درباره غذاهای ایتالیایی سخت است، تنها باید از آنها لذت برد. رنگ‌های سنتی غذاهای ایتالیایی، قرمز، سبز و زرد (گوجه فرنگی، سبزیجات و نان) ترکیبات لذیذ و خوش‌عطری را به وجود می‌آورند. معمولا اکثر غذاها مبتنی بر گوجه فرنگی، نان و روغن زیتون است. کیفیت غذاها بیشتر از آنکه به مهارت آشپز بستگی داشته باشد محصول تازگی مواد اولیه است.


پیتزا: مارگاریتا، پیتزا چهار پنیر، پیتزا بولونیز و ...
پاستا: کاربونارا، پِستو، Cacio e pepe و آماتریکیانا بهترین گزینه‌ها هستند.
کاپریسی: از اصلی بودن مواد مطمئن شوید: پنیر موزارلا بوفالو، گوجه فرنگی و روغن زیتون خالص اضافه. با یک برش نان تازه ایتالیایی
پانا کوتا: یک دسر خامه‌ای



پاکستان


مسلمانان پاکستانی به جای گوشت خوک و الکل از گوشت گاو، جوجه، ماهی و سبزیجات استفاده می‌کنند. ادویه‌ها پای ثابت اکثر غذاهای پاکستانی هستند: پودر چیلی، زنجبیل، کاری، گشنیز، فلفل پاپریکا، دارچین و سیر


تورکا شاهی: یک غذای شیرین با نان برش خورده، خامه، شکر، شیر و زعفران
تاندوری جوجه: جوجه طعم دار شده و سرخ شده در اجاق تاندوری
رُتی: نان محلی
دال: سوپ عدس
رایتا: سالاد سبزیجات با ماست



فیلیپین


غذاهای فیلیپنی ترکیبی از سنت‎‌های آشپزی مختلف از هند، اسپانیا، چین و آمریکا هستند که شما در تور فیلیپین تجربه خواهید کرد.


Adobo: جوجه پخته با سیر
Torta: املت
Pancit: نودل
Lumpia: رول اسپرینگ
Puchero: ترکیبی عجیب از طعم‌ها، گوشت گاو در سس موز و گوجه فرنگی


 


تایلند


در تور تایلند متوجه خواهید شد که اکثر غذاهای آن مانند باقی کشورهای آسیایی بر مبنای برنج است. به علاوه 5 طعم وجود دارد که احتمالا در اکثر غذاها حس خواهید کرد: لیمو ترش، سس ماهی تلخ، چیلی تند، نمک و شیرینی (معمولا شیره خرما)


Tom Yam Goong: یک سوپ خوشمزه با برگ لیمو، کوهن، لیم، چیلی، کوکو (شیره نارگیل)، میگو و خامه
Pad Thai: نودل برنج سرخ شده، با توفو، تخم مرغ، تمر هندی و غیره
Som Tam: یک سالاد پاپای سبز تند



ژاپن


غذاهای ژاپنی بی‌نظیر هستند، هرگز با غذاهای دیگر کشورها اشتباه نمی‌شوند، سوشی، ساشیمی، اوناگی و ساکه. 


تِمپورا: یک سرخ کردنی جذاب، سهم ژاپن در عشق جهانی به غذاهای سرخ شده
واگاشی: شیرینی خمیر لوبیا قرمز
اوناگی: خوراک مارماهی
سوبا و ادون: نوعی نودل
تونکاتسو: کتلت گوشت سرخ کرده



اوکراین


چربی زیاد و لذیذ، انواع شیرینی، سوپ، خوراک‌های گوشت و ترکیب غیر منتظره طعم‌ها


بورش: سوپ گوشت و چغندر و هرچیزی که در یخچال پیدا می‌شود.
سالو: چربی گوشت شور. به نظر جذاب نمی‌رسد ولی هست.
وارِنیکی: نوعی راویولی با مخلفات مختلف: سیب زمینی، هویج، پنیر محلی یا آلبالو
زرازی: کتلت گوشت گاو با مخلفات مختلف



چین


بی‌خود نیست که غذاهای چینی در سرتاسر دنیا یافت می‌شوند. حتما در سفر خود با تور چین از غذاهای بی‌نظیر آن لذت ببرید اما تشخیص غذای چینی اصل از تقلبی تنها از یک راه ممکن است. به چین بروید یا به رستوران چینی که مشتریان چینی دارد، نه توریست‌ها.


پاف سویا: یک نان بسیار بی‌مزه، که با غذاهای تند سرو می‌شود تا دهانتان کمتر بسوزد.
توفو: یک غذای بی‌مزه دیگر، پنیر سویا، اما وقتی سرخ یا کباب می‌شود با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
نودل: چینی‌ها تقریبا با هر چیزی می‌توانند نودل درست کنند و همه آنها نیز لذیذ از آب در می‌آیند.
سوپ لانه پرنده: سوپی از مایه ژلاتینی که از لانه نوعی پرنده کوهی استخراج می‌شود. طعم عجیبی دارد. اگر پولتان اضافه کرده یا چیز دیگری برای خوردن نیست سراغ این غذا بروید.
چاپ سوئی: گوشت یا میگو و سبزیجات (قارچ، شاه بلوط، شاخه بامبو، جوانه حبوبات) که معمولاً با برنج سرو می‌شود.



هند


گاو از دیرباز حیوان مقدس هندی بوده و اکثر هندی‌ها گیاهخوار هستند. برنج و ادویه مبنای اصلی اکثر غذاهای هندی هستند. پنیر خانگی هندی را در تور هند امتحان کنید چرا که از محبوبیت خاصی برخوردار است. اکثر غذاهای سنتی معمولاً با برش‌های نان سرو می‌شوند.                                                                                                   


ماسالای پنیر و کره: محبوب‌ترین غذای هند، که تقریباً همه جا پیدا می‌شود. پوره گوجه فرنگی با خامه و گیاهان و ادویه‌های سنتی هندی
آلو گوبی: یک میان وعده از سیب زمینی و تخمه آفتابگردان



اسپانیا


اسپانیا با انواع مختلف غذاخوری‌ها، از دکه‌های خیابانی گرفته تا رستوران بی‌نظیر کان روخا (بهترین رستوران جهان در سال 2015)، سهم زیادی در فرهنگ غذای نقاط مختلف جهان دارد.


پائلا: یک ریزوتو اسپانیایی با غذاهای دریایی
تاپاز: اسنک سنتی اسپانیولی
جامون: نوارهای گوشت، خیلی لذیذ


 


فرانسه


پایتخت طعم‌های لذیذ. کروسان با یک فنجان قهوه برای صبحانه. پرفروش‌ترین مواد غذایی از این کشور می‌آیند: باگت، ماکارونی، رالین، مادلین، کیک شکلاتی، نان برنجی با مغز زردآلو یا کیک پیاز و سوپ ماهی و این فهرست انتها ندارد زیرا فرانسوی‌ها می‌دانند چطور هر چیزی را خوشمزه کنند.


چاراکوترله: انواع مختلف گوشت، سوسیس، همبرگر و غیره
روکوفورت: پنیر آبی معروف، هر چند بوی جوراب نشسته می‌دهد اما از طعم فوق‌‌العاده‌اش نمی‌توان گذشت.
Bouillabaisse: سوپ ماهی
تارتار: گوشت یا ماهی خام همراه با روغن زیتون و طعم‌دهنده‌های مختلف
Croque-Monsieur: بهترین صبحانه‌ای که می‌توانید تصور کنید. ساندویچ تست با نیمرو، ژامبون و پنیر آب شده بین دو قطعه نان



مکزیک


هوای گرم و آفتابی، جاذبه های گردشگری، دریای آبی و غذاهای لذیذ از ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی و فلفل‌های تند، این تصویر واقعی مکزیک است.


چیلی با گوشت: سوپ مبتنی بر گوجه فرنگی و گوشت خیلی تند.
تاکوس: چیپس ذرت ترد
کوئسادیلا: یک دست پیچ با آووکادو، گوشت، فلفل چیلی و لوبیا
گواکاموله: سیب زمینی و آووکادو
انچیلاداس: یک جور لازانیای مکزیکی
امپانداس: خمیر ورقه ورقه سرخ کرده پر شده با جوجه، گوشت یا پنیر



سوئیس


سوئیس ترکیبی از سه فرهنگ مختلف ایتالیایی، فرانسوی و آلمانی است. اما جدا از شکلات و پنیر، آنها غذاهای مخصوص خود را نیز دارند.


لا فوندو: پنیر آب شده در یک کاسه با قطعه‌های نان که در آن غوطه ور شده‌اند.
Les Röstis: سیب زمینی کبابی
La longeole: سوسیس سنتی سوئیسی
شکلات



پرتغال


غذاهای پرتغالی را در یک کلام می‌توان چنین توصیف کرد: «لذیذ و به شدت چاق‌کننده»


Bacalhau: ماهی خام در سس نارگیل یا دیگر انواع طعم‌دهنده‌ها
Pateis de Natal: شیرینی‌های کوچک
Alzeida: سوسیس معمولی
Pollo arrosto: مرغ سرخ کرده خیابانی
Francesinha: غذای پرتغالی



کره


برنج، سبزیجات و گوشت به همراه انواع طعم‌دهنده‌ها، روغن کنجد، سس سویا، سیر، زنجبیل، فلفل و خمیر چیلی قرمز عمل آمده پایه اکثر غذاهای کره‌ای هستند.


Dolsotbap: برنج پخته در دیگ سنگی
Kongguksu: یک بشقاب نودل سرد با آب سویای کوبیده شده
Ganjang: سس سویا
Kimchi: بشقاب‌های سبزیجات تخمیر شده که معمولا با هویج درست می‌شود.



سوئد


سوئد برای کوفته‌های گوشت با سس خامه، سیب زمینی پخته با ترشی معروف است. غذاهای سوئدی ساده و پر از طعم‌های متضاد هستند.


Fiskbullar: فیش‌بال
Ärtsoppa: سوپ نخود زرد
Raggmunk: پنکیک سیب زمینی
Ostkaka: کیک پنیر سوئدی
Kanelbulle: رول نان دارچینی



مونته نگرو


غذاهای مونته نگرویی، طعم ایتالیایی، حجم غذاهای روسی و کیفیت غذاهای فرانسوی دارند. مونته نگرو به خاطر پنیر، انواع مختلف سوپ و خوراک‌های گوشتی شهرت دارد.


Polenta : یک خوراک با طعم ذرت
دلمه فلفل: فلفل کبابی پر شده با گوشت و سبزیجات که با سس خامه‌ای سرو می‌شود.
Skorup: خامه کلم شور
Plieskavitsa: یک بشقاب مرکب از کباب گوشت‌های مختلف (گاو، بره، خوک) با ادویه



استرالیا


با وجود اینکه استرالیایی‌ها تاریخ آشپزی غنی ندارند، پیشرفت‌های جالبی در زمینه غذا داشته‌اند. جدا از غذاهای بین‌المللی در استرالیا می‌توانید گوشت حیوانات محلی مانند کانگورو، اپوسوم، شترمرغ و کروکودیل! را نیز در بشقاب‌های غذا پیدا کنید.


Vegemite: خمیر ضخیم و شور تهیه شده از مخمر جو با سبزیجات و ادویه
Cheesymite scroll: نان پخته شده با خمیر Vegemite
جوجه ملبورنی: جوجه پخته شده در روغن زیتون که با سس صورتی سرو می‌شود.
نان Fairy: نان سفید با کره و سبزیجات خرد شده


 


ایالات متحده آمریکا


بهترین مقصد غذایی جهان. جدا از فرهنگ آشپزی غنی آمریکایی، شهر نیویورک کلکسیونی از انواع غذاهای فهرست ما را دارد.


مک و پنیر: نسخه آمریکایی پاستای ایتالیایی با تفاوت‌های جزیی: طعم کمتری دارد، خبری هم از روغن زیتون و سس نیست.
سالاد سزار: یک سالاد سرد همراه با قطعات جوجه کبابی، پنیز پارمزان و سس آنچووی
کیک پنیر: پنیر فشرده فیلادلفیا که معمولا با مربای شاتوت سرو می‌شود.




  • استفاده از مطالب این نوشتار فقط با ذکر منبع بلامانع است.