10 رستوران برتر مثلث طلایی، کوالالامپور

ویژه - ۱۳ مرداد ۱۳۹۷

«مثلث طلایی» شاید منطقه تولید مواد مخدر در بخش‌هایی از تایلند، میانمار و لائوس را به یاد آورد. اما شهرت بین‌المللی مثلث طلایی مالزی در کوالالامپور بین KLCC، چانگکات و بوکیت بیتانگ از جنس دیگری است: غذاهای لذیذ و هوس‌انگیز خیابانی که در گوشه کنار تمام خیابان یافت می‌شوند.


 


فوگو (Fuego) در ترویکا اسکای
رستوران آمریکای جنوبی؛ (سطح قیمت غذا: گران)


در زبان اسپانیولی «Fuego» به معنای آتش است و به رستوران‌های مخصوص غذاهای کبابی و اسموکی اطلاق می‌شود. این رستوران در طبقه 24 ترویکا اسکای بر فراز KLCC، یکی از رستوران‌های لوکس و منحصربه‌فرد مثلث طلایی است. ترکیب غذاهای آمریکای لاتین، مجموعه‌ای از بهترین نوشیدنی‌ها و همینطور نمای چشم‌نواز KLCC از پشت‌بام ترویکا اسکای، فوگو را به یک رستوران فوق‌العاده محبوب تبدیل کرده است. در فوگو باید انتظار سرویس و غذایی با کلاس جهانی و البته قیمت‌های گزاف را داشته باشید.


 


اپیوم کا.ال (Opium KL)
رستوران چینی، آسیایی، تلفیقی، (سطح قیمت غذا: گران)


با نامی شبیه منطقه مشهور به تولید اپیوم در آسیا، این رستوران در مثلث طلایی کوالالامپور، شهرت خود را مدیون عوامل مختلفی است. این رستوران از زمان افتتاح در سال 2014 پیوسته در حال رشد بوده و هم‌اکنون یکی از بهترین رستوران‌های آسیایی منطقه چانگکات محسوب می‌شود. اپیوم با منویی از غذاهای آسیایی کلاسیک مانند نودل اردک کریسپی و دیم سوم (غذای چینی) همراه با رِندانگ (خوراک گوشت اسپایسی اندونزیایی) و استو (غذایی شبیه تاس کباب) مشتریان و افرادی که با تور کوالالامپور سفر کرده‌اند را در فضایی صمیمی و غیررسمی به صرف غذای با کیفیت بالا دعوت می‌کند.


 


استیک‌هاوس کوالالامپور
رستوران؛ خانه استیک، (سطح قیمت غذا: گران)


استیک‌هاوس کوالالامپور در چانگکات برش‌های گوشت گاو استرالیایی را با بهترین روش‌ها آماده و سرو می‌کند. این خانه استیک با 40 صندلی و فضایی صمیمی، در میان مسافران بین‌المللی از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار است. مشتریان می‌توانند از میان استیک‌های زغالی مختلف از گوشت آنگوس سیاه پرورش یافته با غلات به شکل برش‌های استیک تی بون (استخوان تی شکل گاو)، مدالیون (استیک گرد کوچک و قطور فیله گاو)، استیک دنده، استیک استریپ‌لوین و تندرلوین (هر دو از فیله پشت گاو) با دورچین سیب‌زمینی و سبزیجات انتخاب کنند. از قیمت‌های این رستوران به عنوان یکی از گران‌ترین غذاخوری‌های مثلث طلایی در تور مالزی که بگذریم، استیک‌هاوس یک رستوران غربی دوست‌داشتنی است.


 


رستوران بیجان (Bijan)
رستوران مالایی، (سطح قیمت غذا: گران)


رستوران بیجان در مثلث طلایی سابقه درخشانی دارد. این رستوران مالایی برنده جوایز مختلف، غذاهای با کیفیت بالا را در مجموعه‌ای به سبک سنتی سرو‌ می‌کند. دیوارهای داخلی رستوران به سبک باتیک‌های (طراحی روی پارچه) منطقه تزئین شده‌اند. این رستوران مدرن در تلاش است تا تجربه غذایی با سطح و کلاس بالاتر را در اختیار مشتریانش قرار دهد. غذاهای این رستوران با گوشت حلال تهیه می‌شوند و انواع نوشیدنی‌های غیرالکلی را نیز در منو می‌توان یافت.


 


هوتونگ لات 10 (Lot 10 Hutong)
فودکورت، مالایی، آسیایی، چینی؛ (سطح قیمت غذا: ارزان)


فودکورت‌ها از محبوبیت فراوانی در مالزی برخوردار هستند. غرفه‌های اغذیه‌فروشی تخصصی در یک مکان جمع‌ می‌شوند تا به مشتریان گزینه‌های بیشتر با قیمت‌های ارزان‌تری ارائه کنند. هوتونگ لات 10 (قطعه شماره 10 هوتونگ) در بوکیت بینتانگ مجموعه‌ای از انواع نودل خشک و سوپ نودل، انواع دامپلینگ (دلمه‌های خمیر) و دیگر غذاهای محبوب چینی است. این فودکورت در طبقه پائین مرکز خرید لات 10، مناسب کسانی است که در تور مالزی می‌خواهند فرهنگ غذایی مالایی را با پائین‌ترین قیمت ممکن تجربه کنند.


 


شوک (Shook)، گالری استارهیل
رستوران آسیایی، اروپایی، (سطح قیمت غذا: متوسط)


تا به حال در رستورانی غذا خورده‌اید که بتوانید جادوی سر آشپزهایش را از نزدیک مشاهده کنید؟ شوک در مرکز خرید استارهیل گالری با آشپزخانه آٌپن، چنین فرصتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. در این بوفه رستوران در بوکیت بینتانگ، مشتریان می‌توانند آشپزها را در حال کار تماشا کنند.  غذاهای دریایی مانند انواع خوراک خرچنگ، صدف و میگو به همراه پیتزا، برنج، کباب گوشت و سالمون، منوی رستوران را تشکیل می‌دهند. با وجود قیمت‌های بالا، اکثر مشتریان غذا خوردن در شوک را به عنوان یک تجربه استثنایی توصیف می‌کنند. موسیقی زنده جاز در فضایی آرام تاثیر عمده‌ای در خلق این تجربه کم‌نظیر دارد.


 


بوفه رستوران ژاپنی جوگویا (Jogoya Japanese)، استارهیل گالری
بوفه رستوران با غذاهای  ژاپنی، آسیایی، مالایی، دیم‌سوم، چینی و آمریکایی؛ (سطح قیمت غذا: متوسط)


بزرگترین بوفه رستوران مثلث طلایی، کوالالامپور و یکی از بزرگترین بوفه رستوران‌های مالزی، از سال 2016، کار خود را در مثلث طلایی آغاز کرد. جوگویا با بیش از 400 نوع غذای آسیایی به سبک‌های مالایی، چینی و ژاپنی و انواع غذاهای غربی، برای هر مشتری گزینه‌ای دارد. اگر می‌خواهید انواع مختلف مزه‌های تازه را امتحان کنید، سری به این رستوران در طبقه رِلیش (مزه‌ها) استارهیل گالری در بوکیت بینتانگ بزنید.



سری پاندی (Sri Paandi)
رستوران هندی؛ (سطح قیمت غذا: متوسط)


یک رستوران برگ موز سنتی هندی. این رستوران حلال 24 ساعته یکی از محبوب‌ترین رستوران‌ها در میان محلی‌ها و گردشگرانی است که نیمه‌شب یا صبح خیلی زود هوس غذا می‌کنند. راز اصلی قیمت مقرون‌به‌صرفه این رستوران در نحوه سرو غذا نهفته است. به جای ظرف‌های پلاستیکی و چینی؛ حجم زیادی از برنج و دورچین آن روی برگ‌های موز سرو می‌شود. محلی‌ها اغلب با دست غذا می‌خورند تا قاشق. اگر به دنبال یک تجربه واقعی از زندگی جنوب هند هستید، از سری پاندی مالزی لذت خواهید برد.


 


رستوران برگ موز ساوترن اسپایس (Southern Spice Banana Leaf )
رستوران، کیترینگ هندی؛ (سطح قیمت غذا: متوسط)


یکی دیگر از رستوران‌های برگ موز در مثلث طلایی، ساوترن اسپایس (ادویه جنوبی) شبیه سری‌پاندی است اما فضای شیک‌تری دارد. قطعات بزرگ بریانی با دورچین‌های مخصوص هند جنوبی روی یک برگ موز، معروف‌ترین غذای رستوران است. ساوترن اسپایس علاوه بر رستوران یک کیترینگ با ظرفیت تهیه غذا برای افراد، خانواده‌ها و گروه‌های بزرگ نیز است.


 


اسکیلت در 163 (Skillet At 163)
رستوران تلفیقی، آسیایی، دسر، (سطح قیمت غذا: گران)


اگر می‌خواهید در تور ارزان مالزی ترکیبی از بهترین غذاهای آسیایی و اروپایی را امتحان کنید، به اسکیلت بروید. این رستوران که نام آن به معنای یک نوع ماهیتابه است، فضایی شیک و منویی بسیار متنوع دارد که می‌تواند سلیقه مشکل‌پسندترین مشتریان را تامین کند. غذاهای منحصربه‌فردی که در هیچ کجای دیگر مالزی یافت نمی‌شوند و محصول هنر یک سرآشپز داخلی خبره هستند. تجربه صرف این غذاهای لذیذ با سرو عالی پرسنل حرفه‌ای و متعهد رستوران تکمیل می‌شود.




  • استفاده از مطالب این نوشتار فقط با ذکر منبع بلامانع است.