10 رستوران برتر لنکاوی

ویژه - ۳۰ آبان ۱۳۹۷

بهترین رستوران‌های  تور لنکاوی متناسب با هر بودجه‌، سلیقه و سبکی به همراه خدمات عالی و مناظر چشم‌نواز دریای آندامان و کوه‌های گونونگ مت چینانگ در خدمت مشتاقان این جزیره گرمسیری هستند. لنکاوی به خاطر سرو برخی از بهترین غذاهای محلی مانند غذاهای چینی و مالائی اصیل و همینطور غذاهای دریایی تازه مانند خرچنگ، شاه میگو، میگوی مانتیس و ماهی مرکب شهرتی بین‌المللی دارد. همچنین رستوران‌های لنکاوی در تور مالزی با سرو برترین غذاهای بین‌المللی مجموعه کاملی از انتخاب‌ها را در اختیار مشتریان خود می‌گذارند.


از رستوران‌های پنج ستاره و رستوران توریست‌پسندی مانند کوئاه، پانتای چنانگ؛ پانتای تنگا و پانتای کُک که بگذریم، جواهرات پنهانی در سرتاسر جزیره وجود دارند که به طور قطع سلیقه شما را تامین می‌کنند.


 


1) خانه گولای در داتای لنکاوی (خلیج داتای)


این رستوران با بخش‌های فضای باز مشرف به جنگل‌های سرسبز بارانی، آلاچیق‌هایی که با شمع روشن می‌شوند، پرده‌های ارگانزا و تخت‌هایی با بالشتک‌های راحت و فرش‌های دستباف، در بهترین منطقه خلیج داتای لنکاوی قرار دارد. این غذاخوری به شکل خانه‌های سنتی روستایی بنا شده و در غذاهای چینی و هندی از قبیل رندانگ داجینگ (80 رینگوت)، ایکان باکار برولام (83 رینگوت) و سوپ کتام برسرای (45 رینگوت) تخصص دارد. برای دسر، چندول پولوت (28 رینگوت) را توصیه می‌کنیم که یک دسر سنتی مالائی مرکب از یخ خرد شده، شیر نارگیل، قند خرما، برنج خمیر و لوبیا قرمز است. خانه گولای هر شب بین ساعت 20 تا 21 میزبان نمایش‌های فرهنگی با هنرنمایی هنرمندان محلی است.


ساعت کار:22:00 – 18:00


نشانی: جالان تلوک داتای، داتای لنکاوی


 


2) کایو پوتی در سنت رجیس لنکاوی


کایو پوتی در سنت رجیس لنکاوی یک غذاخوری شیک متخصص در غذاهای آسیایی سطح بالا و کوکتل‌های منحصربه‌فرد است. همچنین بخشی برای استراحت در محیط رستوران تعریف شده که می‌توانید روی هاموک‌های راحت یا تخت‌های آفتابگیر بر فراز دریای آندامان خستگی‌تان را به در کنید. منوی غذا طراحی شده توسط سرآشپز گائتان بیسوز، ترکیبی از تکنیک‌های کوکتل فرانسوی با مواد محلی مانند عسل سیاه، نارگیل و غذای دریایی است. غذاهای شاخص شامل دم لابستر آندامان با سامبال خانگی (95 رینگوت) و همینطور بیفتک استانبروک واگیو (250 رینگوت) همراه با سیب‌زمینی شیرین بنفش، بیبی کورن کبابی و قارچ وحشی سرو می‌شود. برای دسر حتما کایو پوتی عسل سیاه (45 رینگوت) را امتحان کنید، این دسر از پودینگ شکلات تلخ کرموکس، ژله، بستنی و شکلات تلخ والرهونا 70 درصد تهیه می‌شود.


ساعت کار:23:00 – 18:00


نشانی: سنت‌رجیس لنکاوی


 


3) پلانتر در دانّا لنکاوی


منظره رستوران پلانتر در اقامتگاه دانّا لنکاوی مشرف به چشم‌انداز استخر اینفینیتی مجموعه و ساحل پانتای کُک است. نمای داخلی رستوران حال و هوای دوران مستعمره‌نشینان را زنده می‌کند. رستوران دانّا در طبقه همکف هتل با خدمات عالی به همراه اجراهای زنده پیانو عصرگاهی فضایی دوست‌داشتنی برای مشتریان خود فراهم می‌کند. منوی متنوع مدیترانه‌ای، اروپایی و مالائی رستوران با گزینه‌های بدون گلوتن و مناسب برای گیاهخواران و همینطور دیگر شرایط خاص غذایی (پرهیزها یا آلرژی‌ها) از مواد تازه با کیفیت بسیار بالا تهیه می‌شود. فلافل (همراه با ماست تاهینی و سالاد ترشی تربچه)، بیفتک تندرلیون استرالیایی (همراه با پیازچه و پوره سیب‌زمینی و خامه ترش، نخودسبز، مِسکلون (سالاد ترکیب جوانه‌های سبز)، سس هالندیز، و سس قارچ جنگلی) و پوره موز شیرین (همراه با بستنی لیمو نارگیل خانگی) از پرطرفدارترین غذاهای پلانتر هستند.


ساعت کار: 22:30 – 6:30 / 23:00 – 18:30  


نشانی: دانّا لنکاوی


 


4)کلیف لنکاوی


اگر پای منوی فوق‌العاده و مناظر زیبا از دریای آندامان در میان باشد، رستوران کلیف، واقع بر روی یک تپه در انتهای پانتای چنانگ پیشتاز است. این رستوران مشهور لنکاوی با یک غذاخوری فضای باز، مبلمان مدرن، میزهای با رومیزی‌های سفید، نورپردازی گرم و دکور شیک، فضایی دوست‌داشتنی و مطبوع را برای مشتریانش فراهم می‌کند. منوی کلیف مملو از غذاهای اصیل مالائی و غربی با طعم‌ها و عطرهای جذاب است. از میان این منوی خوشمزه می‌توان به بیفتک سنتی آرام پز (45 رینگوت)، کاننلی خرچنگ (37 رینگوت)، جگر چرب برشته (49 رینگوت) و دنده کباب بره با سس پرچیک (75 رینگوت)  اشاره کرد.


ساعت کار:23:00 – 12:00


نشانی: لنکاوی؛ جالان پانتای چنانگ؛ 63 و 40


 


5) جالا در مجموعه اقامتی لوکس آندامان؛ لنکاوی


این رستوران فضای باز در مجموعه اقامتی لوکس آندامان با مناظر خیره‌کننده دریایی، ترکیبی از غذاهای دریایی مالائی و غربی را سرو می‌کند. در بخش غذای دریایی تازه می‌توانید مواد غذائی تازه صید روز ماهیگیران محلی را بیابید. یکی از مشهورترین غذاهای این رستوران جالاکسا (25 رینگوت) است که از شاه میگو و ماهی باراموندی در پانکو، تخم‌مرغ آب‌پز، نودل وانتون و سوپ نودل اسپایسی لاکسا تشکیل شده است. اگر اهل ادویه نیستید، ماهی خاردار (95 رینگوت) را امتحان کنید که با کدوهای ریز، کاهوی چینی، پوره سیب‌زمینی دودی، کوس‌کوس، کلم بروکلی و سس مخصوص جالا سرو می‌شود.


ساعت کار: سه‌شنبه تا یک‌شنبه 22:30 – 18:00


نشانی: لنکاوی؛ مجموعه اقامتی لوکس آندامان


 


6) پاویلیون – داتای لنکاوی (خلیج داتای)


رستوران برنده جایزه پاویلیون در داتای لنکاوی بهترین مکان برای تجربه غذاهای اصیل جزیره است. غذاخوری‌های فضای باز رستوران در آلاچیق‌های رو به یک جنگل بارانی همراه با موسیقی سنتی تایلندی، نورپردازی گرم، ارکیده‌های سفید و نور لرزان شمع‌ها روی هر میز، مکانی رویایی برای صرف یک غذای خوشمزه است. از غذاهای ویژه منوی پاویلیون می‌توان به بیفتک برشته با چیلی، سیر و برگ‌های ریحان تایلندی (98 رینگوت)، توم یام گونگ (34 رینگوت) و ماهی اسنپر بخارپز با برگ‌لیمو، چیلی و لیموترش اشاره کرد. میهمانان هتل پنج ستاره مپنیز می‌توانند مهارت‌های آشپزی خود را در کلاس‌های روز جمعه پاویلیون ارتقا دهند.


ساعت کار:23:00 – 18:30


نشانی: لنکاوی 07000؛جالان تلوک داتای؛ داتای لنکاوی


 


7)فَت CUPID (پانتای تنگا)


این رستوران در اقامتگاه لا پاری پاری، ترکیبی از غذاهای محلی و بین‌المللی را در پانتای تنگا سرو می‌کند. انواع پن‌کیک، املت با نان تست و ساندویچ‌های بیکن و تخم‌مرغ برای صبحانه و خوراک اولیوی میگو چیلی با سیر، بیفتک رندانگ و غذاهای نیونا مانند پونگت (جوجه سرخ کرده در خمیر لوبیای شیرین) برای ناهار و شام سرو می‌شوند. این مجموعه سرتاسر سفید یک باغ کوچک با انواع درختان و گیاهان سرسبز دارد. جایی که مشتریان می توانند در حالیکه از منظره زیبای استخر فضای باز لا پاری پاری و اتاق‌های کلبه مانند آن لذت می‌برند؛ غذای خود را صرف کنند.


ساعت کار: سه‌شنبه تا یک‌شنبه23 – 9:00


نشانی: لنکاوی؛ جالان پانتای تنگا؛ کامپونگ تاسک آناک؛ 2273


 


8) ایکان – ایکان در اقامتگاه فور سیزن لنکاوی (تانجونگ رهو)


رستوران ایکان ایکان در اقامتگاه فور سیزن لنکاوی با انواع غذاهای دریایی تایلندی، چینی و مالائی، در محیطی به سبک خانه‌های روستایی سنتی مالائی، با تراس فضای باز از چوب درخت ساج و منظره زیبای اقیانوس و باغ، بهترین مکان برای لذت بردن از یک غذای خوب است. با توجه به موقعیت محلی، غذا خوردن در ایکان – ایکان کمی ولخرجی محسوب می‌شود، اما حجم غذاهای سرو شده خیلی زیاد است. از غذاهای شاخص منوی ایکان – ایکان می‌توان به خوراک کانکونگ تومیس بلاکان (42 رینگوت)، گولای کتام کوالا مودا (140 رینگوت) و کوکوس دوئا موسیم مخصوص ایکان – ایکان (138 رینگوت) اشاره کرد. تمام این غذاها به همراه برنج بخارپز (9 رینگوت) جذاب‌تر می‌شوند.


ساعت کار:23:00 – 18:30


نشانی: لنکاوی؛ جالان تانجونگ رهو؛ اقامتگاه فور سیزن


 


9) رستوران فیش فارم لنکاوی (موکیم کوئاه)


یکی از قدیمی‌ترین رستوران‌های دریایی لنکاوی با خدمات خوب، غذاخوری با فضای شاد و انواع غذاهای دریایی لذیذ. فضای داخلی غذاخوری بسیار بزرگ است و به زیبایی با مدل‌ کشتی دزدان دریایی و فانوس‌های قایق‌های ماهیگیری آویزان از سقف تزئین شده است. تراس فضای باز رستوران رو به منظره خیره‌کننده دریای آندامان قرار دارد. از بهترین غذاهای فیش فارم می‌توان به ماهی بخارپز به سبک تایلندی، لابستر باربیکیو و خرچنگ چیلی اشاره کرد. محبوبیت رستوران میان خارجی‌ها باعث شده است تا قیمت‌ها در مقایسه با اکثر رستوران‌های دریایی در کوئاه کمی بالا باشد.


ساعت کار:23:00 – 13


نشانی: لنکاوی؛ موکیم کوئاه؛ جالان پانتای پناراک؛1986


 


10) رستوران فیش اند چیپس اسکاربورو


یک رستوران ساده آبی رنگ با بهترین غذاهای غربی و دریایی در تور لنکاوی. اسکاربورو در کنار جاده‌ای که به سمت اقامتگاه تانجونگ رهو و اقامتگاه فور سیزن لنکاوی می‌رود، موقعیتی عالی برای مسافرینی دارد که می‌خواهند یک غذای سریع صرف کنند و از بعدازظهر خود در مجاورت ساحل آرام لنکاوی لذت ببرند. فیش اند چیپس همانطور که از نام آن معلوم است، انواع مختلف خوراک‌های ماهی را سرو می‌کند که اسنو فیش (27 رینگوت)، ماکرل (32 رینگوت)، باراکودا (37 رینگوت)، اسنپر قرمز (42 رینگوت)، سالمون (47 رینگوت) و هالیبوت (49 رینگوت) تنها بخشی از آنها هستند.


ساعت کار:21:00 – 11:00


نشانی: لنکاوی؛ تانجونگ رهو؛ 1388


 



  • استفاده از مطالب این نوشتار فقط با ذکر منبع بلامانع است.