تور برزیل شهریور 96

اطلاعات کلی تور

مقصد سائوپائولو + فوز ایگواسو + ریودوژانیرو
مدت اقامت 2 شب و 3 روز + 3 شب و 4 روز + 5 شب و 6 روز
قیمت از 5990000 تومان + 3390 دلار
ایرلاین امارات

اطلاعات تماس

نام آژانس ندای پارسه
تلفن ۰۲۱۸۸۸۸۴۰۵۶
ایمیل nedayeparseh_agency@yahoo.com
وب سایت

تاریخ های تور

از تاریخ تا تاریخ توضیحات
۱۳۹۶/۰۶/۰۲ ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
۱۳۹۶/۰۶/۱۶ ۱۳۹۶/۰۶/۲۶

اطلاعات پکیج ها و قیمت ها

هتل خدمات دو تخته (هر نفر) یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات

انتخاب هتل
هتل آپارتمان

۵۹۹۰۰۰۰ تومان + ۳۳۹۰ دلار - - -

اطلاعات تور

مبدا از تهران
نوع سفر air - امارات
تاریخ ۲ شهریور ۹۶ الی ۲۶ شهریور ۹۶
مدارک لازم شرایط مورد نیاز جهت اقدام برای ویزای برزیل
1:
* بررسی مدارک خود با کارشناسان فروش تور جهت واجد شرایط بودن
**توجه**
تا زمان دریافت مدارک و بررسی، همچنین واریز وجه ریالی تور، مراحل ثبت نام بصورت رزرو اولیه خواهد بود
2:
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام تور برزیل بر اساس چک لیست سفارت»:
الف: مدارک شغلی:
* دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها: {کارت بین المللی دانشجویی، گواهی اشتغال به تحصیل، اصل حکم استخدام و آخرین فیش حقوقی همراه با مهر
* دانش آموزان: گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی
* صاحبان شرکت های خصوصی: (مدیر عامل، عضو هیئت مدیره و غیره ...): اصل مدارک رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید نام و سمت متقاضی، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار و مشخصات فردی همراه با تاییدیه روی سربرگ شرکت. (با توجه به نوع سفارت ترجیها به زبان لاتین)
* کارمندان شرکت های خصوصی: کپی از روزنامه رسمی شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا و مشخصات فردی (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین) ارائه سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی.
* کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کار گزینی/آخرین فیش حقوقی، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت)، تاریخ شروع به کار، میزان حقوق دریافتی، تاریخ شروع و اتمام مرخصی همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت. (با توجه به نوع سفارت ترجیها به زبان لاتین)
* بازنشستگان: آخرین حکم بازنشستگی/آخرین فیش حقوقی
* کسبه: اصل جواز کسب/اصل کارت بازرگانی
* پزشکان: اصل پروانه مطب/اصل کارت نظام پزشکی
* مهندسان: اصل پروانه مهندسی/اصل کارت نظام مهندسی- در صورت اشتغال در شرکت، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی میبایست ارائه گردد.
* ساختمان سازان: اصل گواهی ساختمان/اصل قرار دادهای کاری/اصل پایان کار ساختمان
* وکلا: اصل پروانه وکالت/اصل کارت وکالت
***برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد، ارائه مدرک جهت اعلام منبع الزامی میباشد. مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده به آن واریز می گردد (حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت میبایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر باشد.)
ب:
* حساب های کوتاه مدت یا جاری: ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه به همراه گواهی تمکن مالی (برای حسابهای کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده + ریز پرینت).
* برای کلیه موارد میبایست میزان درآمد شخصی حسابهای بانکی در آنها مشخص باشد.
* حسابهای بلند مدت: کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه + ریز پرینت 3 ماهه سود حساب.
* حداقل مانده حساب: بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی میبایست 20 میلیون تومان باشد، بدیهی است که در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 60 میلیون تومان موجودی داشته باشد.
**توجه**
افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمیباشد
ج:
سند ملکی: اصل سند مالکیت میبایست به نام مسافر باشد.
سایر مدارک:
* اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته (در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته،
تکمیل فرم تعهدنامه الزامی میباشد.)
* دو قطعه عکس 5/3× 5/4 (جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن)
* اصل شناسنامه ها
* اصل سند ازدواج
* اصل کارت ملّی
کلیه مدارک جهت ارائه به سفارت برزیل میبایست به زبان انگلیسی (همراه با مهر مترجم و تایید وزارت دادگستری، صادره در 3 ماه اخیر) ترجمه گردد.
**توجه**
ارائه کپی از کلیه مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی میباشد

خدمات آژانس بيمه ي مسافرتي
اقامت در هتل هاي چهار ستاره همراه با صبحانه
بليط رفت و برگشت هواپيما
اهداء نقشه شهرهای سائوپائولیو، ایگواسو و ریو، مدارك مورد نياز سفر و يك كيف مدارك زيبا به عنوان يادبود
گشت و گذار در شهر با اتوبوس هاي مجهز به سيستم تهويه هوا .
و ده ها خدمات شگفت انگيز ديگر در طول مسير براي تجربه سفري بي نظير و به ياد ماندني...
توضيحات ارسال 50%از كل مبلغ هنگام رزرواسيون ضروري مي باشد
نرخ اطفال ( زير 2 سال) : 10٪ ارزي + 10٪ ريالي
وعده هاي غذايي : 8 وعده صبحانه گرم به صورت بوفه
عوارض خروج ازكشور به عهده مسافرين است.
درخصوص سفارتهائي كه نياز به ترجمه مدارك مي باشد، هزينه دارالترجمه به عهده مسافرين محترم مي باشد.
قيمت ها براي هرنفر مي باشد

تورهای مرتبط

عنوان ایرلاین اقامت قیمت از آژانس
موردی یافت نشد!

نظرات

0 دیدگاه نوشته شده است، می توانید دیدگاه خود را بنویسید

افزودن نظر