تور فرانسه ایتالیا مرداد

این تور منقضی شده است

تاریخ های پرواز

تاریخ رفت تاریخ برگشت توضیحات
۱۳۹۶/۰۶/۲۸ ۱۳۹۶/۰۷/۰۵

اطلاعات پکیج ها و قیمت ها

هتل دو تخته (هر نفر) یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات

انتخاب هتل
هتل آپارتمان

- - - -

اطلاعات تور

مبدا از تهران
نوع سفر air - ایران ایر
تاریخ ۲۸ شهریور ۹۶ الی ۵ مهر ۹۶
مدارک لازم 1. اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
* مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
* ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2. 6 قطعه عکس 4×6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3. اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
4. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).
* حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
* سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود
* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر میبایست 500.000.000 ريال باشد.
5. اصل سند مالکیت.
6. اصل مدارک شغلی
* پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
* وکلا : پروانه وکالت.
* مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان
حقوق دریافتی ، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
* بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
* مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
* در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
* معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق
و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
* دانش آموزان، دانشجویان، (اصل نامه اشتغال به تحصیل)
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

7. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است

و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8. مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن
اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقبا اعلام میگردد
* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4 دارند.
لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد


خدمات آژانس اخذ ويزاي شنگن
بيمه ي مسافرتي سامان تا سقف پنجاه هزار يورو پوشش حوادث
اقامت در هتل هاي چهار ستاره همراه با صبحانه
بليط رفت و برگشت هواپيما در مسيرهاي بين المللي و داخلي
پرداخت تمام هزينه هاي رفت و برگشت فرودگاهي با اتوبوس هاي توريستي
اهداء نقشه شهر پاريس و رم، مدارك مورد نياز سفر و يك كيف مدارك زيبا به عنوان يادبود
گشت و گذار در شهر با اتوبوس هاي مجهز به سيستم تهويه هوا .
و ده ها خدمات شگفت انگيز ديگر در طول مسير براي تجربه سفري بي نظير و به ياد ماندني...
نكته:
عوارض خروج ازكشور به عهده مسافرين است.
درخصوص سفارتهائي كه نياز به ترجمه مدارك مي باشد، هزينه دارالترجمه به عهده مسافرين محترم مي باشد.
توضيحات قيمت ها براي هرنفر مي باشد
ارسال 50%از كل مبلغ هنگام رزرواسيون ضروري مي باشد
نرخ اطفال ( زير 2 سال) : 10٪ ارزي + 10٪ ريالي
وعده هاي غذايي : 8 وعده صبحانه گرم به صورت بوفه

تورهای مرتبط

عنوان ایرلاین اقامت قیمت از آژانس

نظرات

0 دیدگاه نوشته شده است، می توانید دیدگاه خود را بنویسید

افزودن نظر