رستوران های محبوب چیانگ مای، صرف غذا در قلمرو لبخندها! (قسمت دوم)

ویژه - ۲۱ مرداد ۱۳۹۶

تور چیانگ مای که در ردیف سفرهای محبوب تور تایلند قرار دارد، با انبوهی از مقاصد دیدنی، جاذبه‌های گردشگری، مراکز تفریحی، موزه‌های دیدنی و رستوران‌ها برای گردشگران و مسافران تورهای تایلند خاطره‌ی سفری به یاد ماندنی به یادگار می‌گذارد. در قسمت اول این مقاله با دو رستوران محبوب تایلندی در چیانگ مای آشنا شدیم، با بخش دوم از رستوران‌های محبوب تور چیانگ مای همراه نکست هالیدی باشید.


رستوران روستیک اند بلو



رستوران روستیک اند بلو (Rustic & Blue) در حیاطی که روبروی آن قرار دارد، از یک مزرعه ارگانیک بهره برده و اغلب مواد اولیه‌ی غذاهایی که در آن طبخ می‌شود از محصولات ارگانیک این مزرعه تهیه می‌شوند. افزون بر این، گاه فرصتی فراهم می‌شود تا مسافران تور چیانگ مای و مشتریان این رستوران بتوانند غذای خود را در فضای این مزرعه سرو کنند. جالب بدانید حتی بخش عمده‌ای از ژامبون، سوسیس و نیز پنیرهای مصرفی این رستوران به صورت خانگی و در خانه مزرعه روبروی رستوران محل تهیه می‌شود. اگر مسافر تور تایلند شدید و به این رستوران پرطرفدار شهر چیانگ مای رفتید، چای معطر این رستوران را سفارش داده و طعم بی‌نظیر آن را تجربه کنید. از بهترین وعده‌های غذایی این رستوران می‌توان به صبحانه‌های منحصر به فرد آن اشاره کرد که منوی آن در تمام ساعات طول روز نیز ارائه می‌شود. این صبحانه معمولاً پنکیک شکری به سبک هلندی با هزینه 4 پوند معادل 18 هزار تومان و یا نان تست فرانسوی و سوسیس با هزینه 3 پوند برابر 13 هزار تومان را در بر می‌گیرد.



 نشانی: نیمان هایمین جاده سوی شماره 7


آشپزخانه دیوید ات 909



با حضور سرآشپز بلند آوازه‌ای چون آرثیت دیسونات، که تجربه آشپزی در هتل پنج ستاره و بسیار لوکس دهارا دِهوی چیانگ مای را نیز در کارنامه خود دارد، جای تعجب نیست که آشپزخانه دیوید ات 909 (David’s Kitchen at 909) از منوی غذایی لوکس و گران قیمت برخوردار باشد. سرآشپز این رستوران، آرثیت دیسونانت که به شف اُ (Chef O) نیز شهره است، ظرافت و دقت خاصی در تهیه غذاهای کلاسیک غربی همچون خوراک گوشت به همراه ریسوتوی زعفرانی صرف می‌کند. غذایی که با هزینه 15 پوند معادل 66 هزار تومان می‌توان یک پرس از آن را سفارش داد. با این همه، این سرآشپز بیشتر به خاطر طبخ خوراک‌های مبتکرانه تایلندی همچون ساق پای بره ترکیب شده با کاری مخصوص پنانگ که هزینه سرو آن 6 پوند معادل 26 هزار تومان است و یا خوراک مخصوص ماهی تن به همراه ریواس و انبه کال که سفارش آن 8 پوند معادل 35 هزار تومان هزینه در پی دارد، شهرت یافته است.



نشانی: بامرون گراد جاده شماره 113


مرجع: theguardian.com



  • استفاده از مطالب این نوشتار فقط با ذکر منبع بلامانع است.

نظرات

0 دیدگاه نوشته شده است، می توانید دیدگاه خود را بنویسید

افزودن نظر